Så praktiskt och bekvämt

Ganska sent igår kväll kom jag och familjen hem från en 2 veckor härlig semester i soliga Egypten. Till middag fick det bli kebabpizza från närmaste pizzerian (MUMS!), men vad skulle man äta till lunch på jobbet?! Tur då att Gooh finns 🙂 ! Välsmakande färdigmat av hög kvalitet. De allra flesta Gooh-lådor jag har testat har faktiskt varit väldigt goda.

Idag testade jag på säsongens smak på tortellonin, dvs Tortelloni ai funghi. En färsk pasta med svamp-, parmesan- och ricottafyllning i tomatsås. Svampen var välsmakande Karl Johan-svamp. Pastan var perfekt kokt och i lagom mängd. Såsen krämig, välsmakande och god. Som vanligt hade jag föredragit kött eller kyckling, eller varför inte en fiskbit till pastan för att göra det hela mer matigt. Samt någon grönsak. Betyg 4 av 5.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *