Lugn dag vid poolen

Semester är bra skönt. Inga måsten, bara njutning.

Vi började med en rejäl sovmorgon. Jag vaknade först, övriga familjen hade inte ens en atombomb kunnat väcka men så småningom vaknade även de.

Solskyddsfaktor 50 på samt badkläder och vanliga kläder över och vi var redo för en stärkande frukost. Bara att beställa in precis vad man ville ha och hur mycket. Jag åt äggröra med skinka och mörkt bröd samt yoghurt med frukt och musli. Underbart gott och härligt att se solen och stranden, höra vågskvalp och känna värmen!

Efter bad och lek i poolen väntade min spabehandling inne på hotellets exklusiva spadel. Jag valde 1 timme thaimassage. Den inleddes med väldoftande fotbad med skrubb och sedan fick sig hela kroppen en rejäl genomkörning, från tår till knopp. Att dom små nätta thailändska tjejerna har såna nypor och kraft är fantastiskt! Efteråt kände jag mig som pånyttfödd.

Den underbara thailunchen som bestod av kyckling med grönsaker, chili, cashewnötter och ris var sagolik! Thaimaten hemma är god men det är i Thailand såklart den smakar som bäst!

Mattias gick iväg på sin spabehandling och jag och barnen fortsatte med sol och lek vid poolen (området består av tre olika pooler) och där hängde vi alla resten av dagen. Hotellpersonalen serverar kallt vatten och färska frukter då och då och bär ut till de som vill ha. Gratis! Sån lyx! En liten stund fick jag till och med njuta av att läsa en tidning på solstolen, inte dumt alls!

Nu har vi duschat, gjort oss iordning och tar en drink. Ikväll äter vi middag på hotellet och efter det lite shopping i ’byn’. Det finns några skräddare, souveniraffärer, snabbköp, klädesförsäljare, hotell, restauranger, barer och dykaffärer. Litet och pittoreskt med andra ord. Ganska lagom bystorlek att stanna på i 4-5 nätter innan vi drar vidare på ön för att bo på nytt hotell och upptäcka en annan by.

20131028-173740.jpg

20131028-173759.jpg

20131028-173811.jpg

20131028-173821.jpg

20131028-173833.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Lina skriver:

    Åh härlikgt det ser ut 🙂 Avis…här regnar det….kram

  2. Fröken M skriver:

    Gud va underbart !! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *