Kyckling i krämig sås samt smaksatt bulgur
Idag hade vi helstekt, färsk kyckling till middag. För att få lite omväxling benade jag ut kycklingen, la den i en ugnsfast form och hällde på en burk creme fraiche paprika/chili (vår absoluta smaksatta favoritcreme fraiche) och en skvätt grädde. In i ugnen ca 10 min. Blev jättekrämigt och gott. Till kycklingen testade jag GoGreens ena produktnyhet som jag fick hem för ett tag sedan, nämligen Bulgur med äpple, ingefära, chili och pumpakärnor. Det var den smaksatta produktnyheten GoGreen själva rekommenderade till just kyckling. Den var helt okej, ingen direkt smaksensation. Sen tycker jag mängden äpple och pumpakärnor var på tok för liten. De märktes knappt bland all bulgur. Betyget blev godkänt, men är ingen produkt jag kommer köpa hem. Lite grönsaker i form av brysselkål och morötter samt keso kompletterade middagen på ett perfekt sätt.
Senaste kommentarer