Kyckling i krämig sås samt smaksatt bulgur

Idag hade vi helstekt, färsk kyckling till middag. För att få lite omväxling benade jag ut kycklingen, la den i en ugnsfast form och hällde på en burk creme fraiche paprika/chili (vår absoluta smaksatta favoritcreme fraiche) och en skvätt grädde. In i ugnen ca 10 min. Blev jättekrämigt och gott. Till kycklingen testade jag GoGreens ena produktnyhet som jag fick hem för ett tag sedan, nämligen Bulgur med äpple, ingefära, chili och pumpakärnor. Det var den smaksatta produktnyheten GoGreen själva rekommenderade till just kyckling. Den var helt okej, ingen direkt smaksensation. Sen tycker jag mängden äpple och pumpakärnor var på tok för liten. De märktes knappt bland all bulgur. Betyget blev godkänt, men är ingen produkt jag kommer köpa hem. Lite grönsaker i form av brysselkål och morötter samt keso kompletterade middagen på ett perfekt sätt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *