En glassig nyhet

Arla Mjukglass Fruktig Päron

Arla Mjukglass Fruktig Päron

På pressvisningen förLakrits- och Glassfestivalen i mitten på mars fick jag för första gången höra den goda nyheten att Arla så här när sommaren snart är på ingång kommer med en ny smak på deras storsäljare mjukglass för hemmabruk. Den lanserades under 2014 i smakerna vanilj, choklad och jordgubb. Nu följer Arla upp framgången med den nya smaken päron. Päron är en av svenskarnas favoritsorter (hamnade i Arlas undersökning på plats 10) och känns som en fräsch, god och somrig smak.

Jag har testat Arlas mjukglass flera gånger och tycker det är en riktigt bra produkt. Det är bara att vispa, frysa minst 3 1/2 timme och sedan vispa igen. Den färdiga glassen blir riktigt bra. Fluffig och smakrik, precis som den mjukglass man köper i glasskiosken. Den enda skillnaden jag har upplevt är att den man gör själv smälter lite snabbare än köpevarianten. Min favoritsmak är jordgubb, även om alla tre är minst lika goda! Nu ska det bli spännande att testa den nya päronsmaken och återkommer självklart med en recension.

Mjukglassen passar utmärkt att äta som den är i bägare eller strut eller som ingrediens i en glasstårta, milkshake, som tillbehör till våfflor/kladdkaka/pannkakor, etc. Bara fantasin sätter gränserna!

Arla mjukglass Fruktig päron finns i butik från vecka 20.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.