Kyckling, lax, köttfärs, kyckling, lax, köttfärs, etc

Spelar det egentligen så stor roll vad man lagar för mat så länge som man själv och familjen (eller de man bjuder maten på) tycker att det är bra mat och att det smakar gott? Vi äter mycket lax, kyckling och köttfärs i olika former och med olika tillagningssätt och däremellan slänger vi in olika köttbitstyper, vilt, torsk och vad det nu kan vara mer. Det känns trist men vi gillar just denna typ av mat. Punkt!

Kvällens middag blev hel grillad kyckling, Mums! Rubba den med goda kryddor och grilla i ugn eller om du vill vara avancerad, gör en beer can chicken ute på grillen. Grilla kan man göra året runt! Idag blev det helt enkelt kyckling grillad i ugn, annat fanns det inte tid för en stressig vardag som denna. Till kycklingen kunde man välja mellan ugnsbakade rotfrukter och ris, beroende på egen smak, tycke och humör. Jag älskar ugnsbakade rotfrukter och gillar att äta efter säsong, så mitt val var inte svårt! Mango Raja och grillsås blev de klockrena tillbehören. Självklart även grönsaker.

Trots att vi som sagt ofta äter kyckling tröttnar jag aldrig. Kvällens middag blev mycket god och något jag gärna äter och lagar snart igen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.