Sportkläder måste sitta bra

Idag fortsatte jag av mitt test av sportkläder från Pierre Robert. Jag har tidigare testat sporttoppen och tanktoppen. Jag upplevde dom som mycket snygga, funktionella och följsamma vid rörsele. Att de sitter bra är för mig det viktigaste vid köp av sportkläder. Obekväma kläder och kläder som inte följer kroppens rörelser går helt bort. De får inte skava eller åka upp under träning. Kläderna jag testade var i storlek small. Jag upplevde båda som på gränsen till för små. Behån satt dock bra och gav den stabilitet min byst behöver. Jag bestämde mig därför för att det är den storlek jag ska ha. Toppen var för tight och skar in. Idag prövade jag en rosa topp i storlek medium istället, och den satt klockrent! Den var snygg och skön och satt precis som en topp ska.

För att komplettera min outfit testade jag idag även matchande tights och ankelsockor. Tightsen hade trekvarts-längd, muddar med blixtlås längst ner på benen samt en innerficka med dragkedja för tex nycklar vid linningen. Tightsen, liksom toppen och behån, är behandlade med Cool Comfort som ska transportera fukt och svett bort från huden. De satt perfekt och kändes sköna och följsamma vid träning. Mycket snygga! Strumporna kändes också bra. Mjuka och med bra passform.

Jag har faktiskt inte mycket att anmärka på. Som jag skrev sist vet jag inte hur kläderna står sig efter regelbunden användning och tvätt, vilket är en väldigt viktig aspekt. Det återstår att se. Som det är nu får jag nog krypa till korset och erkänna. Bara för att kläder säljs i dagligvaruhandeln behöver de inte vara av dålig kvalitet. Det du får, i alla fall i det här fallet, är bra, snygga och funktionella kläder till ett rimligt pris. Och lättillgängligt vilket är ett plus i kanten!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *