Det bidde middag igår också

Jag erkänner – jag har inte mycket tid över just nu till att blogga. Jag jobbar heltid, det julshoppas i affärer, slås in paket. Sedan fixar och donar jag i köket inför julen och tiden räcker helt enkelt inte till för att även berätta om det på bloggen. Igår kokade jag egen rödkålssallad och förberedde en efterrättskaka. Jag har tidigare gjort wienernougat, radiokaka, korintkakor, lussebullar, knäck, fudge, pepparkakor och annat smått och gott. Jag har rullat egna köttbullar och gravat min egen lax.

För att spara lite tid har jag åter beställt hem matvaror från Mathem. Mycket, mycket dyrare men praktiskt och bekvämt. Varorna kommer ikväll.

Men det blev faktiskt en god middag igår trots allt bestyr. Det blev underbar pasta Carbonara. En favorit hos hela familjen!

(BILD KOMMER)

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *