Sallad signerad Mattias och Gustaf

När jag och Filippa kom hem från en trevlig miniresa till Göteborg blev vi inte bara hämtade vid tåget. Vi blev även bjudna på en fantastisk middag. Killarna hade gjort en lyxig ost- och skinksallad med nybakt bröd från affären och god köpedressing. Perfekt i rådande värmebölja!

Ost- och skinksallad

I salladen var det kassler, smakrik ost, pasta, isbergssallad, gurka, tomat och majs. Det nybakta brödet var riktiga fluffiga och goda frallor med vallmofrön eller ost och den goda dressingen en Rhode Island-dressing. Vi var alla riktigt hungriga och åt och njöt av den goda middagen och lyxen att få sätta sig vid lagat och dukat bord!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. S skriver:

    Vi brukar göra en likadan pastasallad här hemma, och det är alltid lika gott.

    Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *