Lek och bus

Idag har jag haft en riktigt trevlig dag med barnen medan Mattias har ägnat sin dag åt vårt bilköp. Nu är vi ägare till en VW Passat 2.0 TDI. Bye bye säger jag till ”dinosaurien” Cadillac SRX (enligt mig en stor klumpig och ful jättebil) vi har haft de senaste 3 åren. Bilköpet innebär att vi är en hel del fattigare, men vi kommer att spara in på bränslekostnaden, försäkringen och skatten. Nedan ser ni en bild på nya bilen.

Jag och barnen har som sagt haft en riktigt trevlig dag tillsammans. Då Mattias har haft bilen har vi förflyttat oss med våra cyklar. Gustaf har blivit jätteduktig på att cykla (Filippa har varit det länge) men några längre sträckor kanske han inte är mogen för ännu. Därför fick han sitta i cykelstol bak på min cykel. Vi började i morse med att cykla iväg till stallet som ligger en liten bit bort och tittade på hästarna. Det fanns även en hel del kossor som vi spanade in. När barnen kände sig nöjda där åkte vi runt på en kortare cykeltur runt stallområdet.

När klockan närmade sig tio-tiden var vi i närheten av Ikea så vi bestämde oss för att ta en förmiddagsfika där. Barnen passade även på att leka en stund på barnavdelningen.

När Ikea-besöket var över cyklade vi tvärs över gatan till Max Hamburgerrestaurang. Utanför restaurangen har de en hoppborg där barnen hoppade. När de fått nog åkte vi hem och åt lunch (rester från igår). Vi tog det lugnt en liten stund och cyklade sedan iväg till en rolig park i närheten av centrum. Det fanns ett låtsaståg, piratskepp, riddarborg, gungor, klätterställningar, rutschkanor, mm mm. Vi cyklade hem vid mellanmålstid.

På kvällen började det att regna. Inte stoppade det mina barn från att vara ute och leka. De hade lika roligt i regnet, om inte roligare! De blev rejält blöta kan jag lova!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *