TÄVLING – Vinn en picknick-korg från Lithells

Picknick på Furuviks djurpark

Picknick på Furuviks djurpark

Picknick. Visst är det ett underbart ord och förknippat med så många härliga, mysiga känslor. Jag tänker på trevligt umgänge, ofta med familj eller vänner, god mat och dryck, sol och värme. Kvalitetstid tillsammans helt enkelt. Picknick har vi oftast på sommaren men lika mysigt och härligt kan det vara att ge sig ut på en skogspromenad nu under hösten och ha med en välfylld picknick-korg eller ta med korgen till skidbacken i vinter och njuta där. Allt blir vad du gör det till!

Vinn ett välfyllt picknick-kit

Vinn ett välfyllt picknick-kit

Nu har en (1) av er chansen att vinna ett picknick-kit med Lithells äppelspånsrökta varmkorv, Rice tallrikar och glas (OBS!!! färg på tallrikar och glas kan variera), tillbehör till varmkorven och lite annat smått och gott. Ett pris jag själv gärna skulle vilja vinna! Vi älskar korven, Rice-produkterna och picknick-tillbehör får man aldrig för mycket av. För att ha chans att vinna vill jag att du på Instagram laddar upp din finaste picknick-bild. Bidraget ska taggas med #Lithells och #Lithellshöstpicknick samt att ni följer och taggar @jessicasundberg72 och @amazingalicepr. Skynda er, sista tävlingsdag är nu på tisdag 3 november. Lycka till!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.