Ny vecka, fin start

Den här veckan började fint med strålande sol och varmt väder! Sådana här dagar är det trist att man måste jobba… När man kommer hem är det bara att svida om till lättare kläder och försöka hitta tiden att hänga på altanen tills solen går ner bakom träden.

För att hinna med altanhäng krävs det mat som helst lagar sig själv. Valet föll då självklart på ugnsbakad lax. Idag toppad med hemgjord pesto och ackompanjerad med ris, grönsaker och sås gjord på kvarg och sweet chili. Snabbt och fantastiskt gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Lättlagat gillas 🙂

  2. Hej.
    Såg du tävlar hos Lina om Röjar Ralf DVD. Vill du öka din chans att vinna så har jag även TRE DVD:ER jag lottar ut =)

    Kram i sommar värmen!

    http://erikaenroth.com/2013/june/vinn-disneys-rojar-ralf-pa-dvd.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *