Vad gör man inte för sina barn?!

Barnen och familjen är det käraste jag har! De betyder allt för mig och jag skulle kunna gå genom eld och vatten för dom.

Så det var ganska lätt när sonen kom fram till mig och frågade om han inte kunde få korv stroganoff till middag ikväll. Vilken enkel önskan och självklart är jag honom till lags. Dessutom, jag älskar korv stroganoff. Vem gillar inte falukorv med 80% kötthalt, gul lök, tomatpuré, vatten, lite grädde, salt, peppar och paprikakrydda?! Tillsammans bildar den en mycket välsmakande enhet som harmoniserar perfekt med kokt ris eller varför inte kokt, mosad potatis och självklart lite grönsaker till detta. Det kan liksom inte gå fel och smakar bara MUMS! Blev två stora portioner för mig idag, mmmmm!!!

Korv Stroganoff, 4-5 port

800 g falukorv
1 gul lök
5 msk tomatpuré
3 dl vatten
1 dl matlagningsgrädde
Salt, peppar, paprikapulver

Skiva korven. Hacka löken. Fräs falukorven i lite smör. Låt löken fräsa med några minuter. Krydda. Häll på tomatpuré och vatten. Låt koka ca 10 minuter. Häll i grädden och koka upp. Servera med ris och grönsaker.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.