Inspiration på Röhnisch Brand Store

Att jag älskar träningskläderna från Röhnisch har nog ingen av er som läser min blogg kunnat undgå. Snygga, funktionella och prisvärda! Höstkollektionen är verkligen något utöver det vanliga.

Idag var jag iväg och fick lite extra höstinspiration på Röhnisch butik, Röhnisch Brand Store, här i stan. Det bjöds på underbara smörgåsar, juice, frukt, te och kaffe och en massa inspiration.

Kostrådgivaren och näringsterapeuten Marlene Gustawsson fanns på plats. Hon föreläste och mixade gröna drinkar vilka både kan väcka nytt liv i inre organ och som kan hjälpa oss att rena andra organ som kanske varit utsatta för stress. Jag har ju fått dille på gröna drinkar och grönt pulver så jag tyckte det passade mig bra att höra mer.

Efter föreläsningen fick vi shoppa loss och de som var shoppingsugna fick 20% på hela sortimentet (förutom reavarorna). Jag köpte en rosa klänning på rean som kommer passa perfekt när vi åker till Thailand i höst.

Hur laddar du inför hösten?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.