Frukostens dag

Idag 24 september är dagen F som i Frukostens dag äntligen här! Det känns bra att dagens viktigaste mål har fått en egen dag och lyfts på detta sätt fram lite extra.

Jag fick ett fint frukostdejt-vykort av McDonald’s som jag kunde skicka till någon för att fira denna dag med mig. Jag ska dock på kurs och hinner inte det idag så dejten skjuts lite längre fram. Jag firade frukostens dag på hemmaplan istället med en frukost som heter duga. Två nöt- och fruktbröd med smör och ägg, en tallrik havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk och en härlig kopp varmt te i bästa muggen. Jag måste ju orka med en lång kursdag! Man bör få i sig 25% av dagens energiintag genom frukosten så jag fick en kanonstart med andra ord.

Har du vägarna förbi McDonald’s firar de frukostens dag idag genom att bjuda på en McMuffin Bacon & Egg. De har även laddat sin app med nya frukosterbjudanden. http://bit.ly/ww81ub. Värt att spana in!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *