Sponsrad video: Comviq – Kärleksråd

På sommaren och våren är det många som blir förälskade och kära. När solen och värmen gör entré brukar även kärleken träda in i många singlars (och kanske även i många icke-singlars också för den delen) liv. Kanske är just du nyförälskad? Själv är jag lyckligt gift sedan 9 år. Men jag minns fortfarande den där pirriga, bubbliga känslan man hade när man tänkte på och träffade den man var kär i.

De där första stapplande telefonsamtalen var inte heller helt lätta. Vem skulle ringa, man själv eller den man träffat? Skulle man ringa upp på en gång eller skulle man spela ointresserad och vänta några dagar? Vad skulle man säga? När skulle man träffas? Det var som ett spel med kärleken som insats.

För mig gick det som sagt bra. Nu sitter jag här som lyckligt gift med två underbara barn.

Det finns många roliga reklamfilmer som spelar på temat kärlek och kärleksråd. Reklamen för Comviq är en av dessa. I filmen är det polisen Krister som har träffat en tjej på krogen. Nu ska han ringa upp henne men han måste ha rätt taktik. Karim som säljer Sveriges Billigaste Fastpris i Comviq-kiosken har fått konkurrens av en kopia, en kopia som inte är särskilt schysst. Karim och Kopian ger goda råd, men de har inte riktigt samma infallsvinkel.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *