Litomove Sport

Litomove Sport

Litomove Sport

Jag äter en sund och varierad kost där jag försöker få i mig alla nyttigheter som knopp och kropp behöver. Jag har ingen aning om jag behöver komplettera med kosttillskott men gör det i fall att liksom. Dumt eller smart, ingen aning! Det jag kompletterar med är Omega3, D-vitamin, B12 och järn. Som medlem i Buzzador jag fått hem kosttillskottet Litomove Sport.

En tablett om dagen för hälsosamma muskler och leder.

En tablett om dagen för hälsosamma muskler och leder.

Att slippa ha ont i leder och muskler är superviktigt för motivationen när man tränar. Det är frustrerande när man inte kan träna pga kroppen smärtar. Därför har kosttillskottföretaget Litomove lanserat Litomove Sport. Litomove Sport är en tablett man tar en tablett en gång om dagen. Den innehåller en kombination av ingredienser som ska verka för hälsosamma leder och muskler. Några av de aktiva ingredienserna i tabletten är nypon för rörliga leder, magnesium för musklerna, vitamin C för kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion, koppar för bindväven, tiamin för normal energiomsättning och vitamin B6 för protein- och glykogenomsättning.

Jag har nu testat denna produkt i ett par, tre veckor. Faktum är att jag märker ingen skillnad. Jag hade då och då ont i leder och muskler innan jag började ta tabletten och samma gäller nu. Den värk jag känner tror jag har väldigt lite med min träning att göra. Beror mer på ålder och stillasittande kontorsarbete. Men vem vet? Kanske jag skulle haft ännu mer ont i kroppen om jag inte tagit kosttillskottet. Det är omöjligt att säga. Jag kommer i alla fall troligen inte köpa produkten i framtiden.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *