Loppi levererar

Som jag skrev förut har underBARA BARN-mässan öppet hela denna helg ute på Stockholmsmässan. Mässhallen är full av trevliga utställare, aktiviteter för barnen och olika seminarier man kan gå på. Som vanligt finns Loppi på plats och delar ut gratis goodiebags till alla som vill ha (du måste bara föranmäla dig, och det gör du här). I år kör de varianten Loppipåsen Gravid & Baby. Den innehåller samplings och erbjudanden till ett värde över 1200 kr.

Självklart hämtade jag ut en påse. Den innehöll bland annat majskrokar och våtservetter från Coop, produkter från Sebamed, ögonkräm från L300, Singoalla-kakor, majs från Green Giant, en pixiebok, lakrits från Malaco, micropopcorn och erbjudande från Viaplay, tandkräm från Colgate, nappar från Philips Avent, mugg från Bambino och olika rabattkuponger.

Riktigt bra saker för er som är gravida eller har småbarn. Ska du till underBARA BARN-mässan så passa på att besöka Loppis monter och hämta din påse!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *