Det ska vi fira

Imorgon är det Sveriges nationaldag och det ska vi fira! Vädret ska bli helt okej, soligt och runt 15-20 grader. Förra året tog vi Strömma-båten till Vikingastaden Birka. I år blir det faktiskt också en Strömma-båt vi tar men färden går till Stockholms närmaste skärgårdsö Fjäderholmarna.

Det ska vi fira!

Mys på Fjäderholmarna

Vad vi vet har de inget speciellt nationaldagsprogram på ön men vi ska börja med en god lunch på vår favorit restaurang Rökeriet. Vi har besökt den några gånger redan men kan besöka den många gånger till! En otroligt mysig restaurang med tillhörande uteservering på bryggan. Restaurang Rökeriet består dels av en restaurangdel, dels av en cafédel där man tex kan köpa med sig färdiga tallrikar och dryck som kan ätas på bryggan, vid någon av alla bänkar, klippor, stränder eller varför inte köpa med hem?! All mat tillreds på plats. Inriktningen är skaldjur och fisk men de har även kött, kyckling och vegetariskt.

Sedan kommer vi mest strosa runt, titta in i bodarna och bara ha det mysigt tillsammans. Det är skönt och avkopplande att inte ha några bestämda hållpunkter att hålla sig till. Bara kunna göra det man känner för!

Vad ska du hitta på imorgon?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *