Smycken kan man aldrig få för mycket av

Jag älskar smycken av olika slag – halsband, ringar, örhängen, klockor, armband och allt vad man nu kan tänka sig. Materialet kan vara rött eller vitt guld, silver, läder, skinn, diamanter, pärlor, strass och mycket annat fint och läckert. Jag vill inte ha för mycket på mig på en och samma gång, man vill ju inte se ut som en julgran. Sedan vill jag gärna att de smycken jag har på mig matchar varandra. Bra tips alltså till min kära make, nära och kära och eventuella andra som vill ge mig presenter – smycken är alltid mycket uppskattat!

En trend som varit inne ett bra tag nu och verkar hålla i sig är de sk namnsmyckena. Själv har jag ofta på mig mitt namnhalsband i silver som jag har tre brickor på med namnen Filippa, Gustaf och Mattias&Jessica. Sedan har jag ett läderarmband med en silverbricka där det står Jessica Sundberg (ifall jag skulle glömma bort vad jag heter!!!). Filippa har också ett smycke med sitt eget namn på.

Under årets besök på underBARA BARN-mässan passerade jag Familjesmycken.ses monter och blev väldigt sugen på att uppdatera min smyckessamling med ett namnhalsband i guld. Det skulle vara kul att variera sig och guld skulle matcha min vigselring väldigt bra. Drömma kan man ju!

Så länge får jag nöja mig med ett fint sidenarmband från Familjesmycken.se som snart kommer att kompletteras med en läcker berlock. I guld kanske?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *