Lunchdate

Idag ska jag och Mattias ut och äta lunch tillsammans. Jag som i princip alltid har matlåda med mig till jobbet tycker att det är jättetrevligt avbrott från vardagen. Nu blev det visserligen över av världens godaste mat från igår, men den lådan tar jag med mig imorgon istället.

Vi har vid de senaste lunchdaterna ätit Bibimbap varje gång. Denna gång ska vi variera oss och åka till restaurang Strix som ligger en bit ifrån där vi jobbar (rättare sagt på Dalvägen 12 i Solna). Dit ”måste” man ta bilen (lättast och snabbast så). Därför lyxade jag till det imorse genom att åka bil hela vägen till jobbet. Fantastiskt skönt! Ute var det -21 grader men jag satt inne i en varm bil och bara njöt. Mattias hade ställt in motorvärmaren så jag behövde bara sätta mig i en redan varm bil, underbart!

Åter till dagens lunch. Vi har gett 140 kr per person för vår Bibimbap varje gång. Lite väl dyrt för lunch men den har varit fantastisk och värd varenda öre. Dagens lunch på Strix kostar 110 kr per person och då ingår valfri varmrätt, salladsskål, nybakat bröd, vispat smör, måltidsdryck, valfritt kaffe (espresso, caffe latte) och en dessertbuffé. Låter fantastiskt! Mattias har varit där en gång och var mycket nöjd så jag ser fram emot att få testa idag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *