Midsommardagen 2010

Midsommardagen var en riktig mittimellandag. Vi passade på att sova lite längre än vanligt. Sen gick jag ut och tog en löptur på ca 45 minuter medan Mattias tränade i hemmgymmet. Efter avklarad träning tog vi mysfika med barnen med kanelbullar, nybakat bröd och chai latte/kaffe latte. Vi hade köpt hem baristamjölk och vilket fantastiskt gott skum det blir med den mjölken.

Sen hade vi tänkt att cykla iväg med barnen till en park en bit från oss men då öppnade sig himlen och regnet vräkte ned. Vi fick klä på oss regnkläder och lekte lite i vattenpölarna hemma och sen gick vi till en annan park närmare oss istället. Vi låter inte lite regn stoppa oss från att vara ute. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Efter lunch bestående av underbart goda midsommarlunchrester sken solen igen. Vi åkte dock iväg på bio och tittade på senaste Shrek-filmen som det var smygpremiär på. Vi köpte varsin cola light och delade på två mellanpopcorn. Filmen var bra. Lite komplicerat för barn att förstå huvudhandlingen egentligen och Filippa tyckte den var lite läskig på sina ställen, men annars tyckte båda barnen också bra om filmen.

Vi åt rester igen, denna gång till middag och tog det lugnt resten av kvällen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *