Lyxig grekisk yoghurt från Arla Ko

Lyxig grekisk yoghurt från Arla Ko

Lyxig grekisk yoghurt från Arla Ko

Genom Buzzador har jag precis fått testa nyheten Smaksatt Grekisk Yoghurt från Arla Ko. Det är en uppföljare till den naturella grekiska yoghurten och kommer i smakerna Vanilj och Passionsfrukt. De har högre fetthalt än den vanliga yoghurten vilket gör den krämigare och mer smakrik.

Grekisk yoghurt och flytande honung är en klockren kombo!

Grekisk yoghurt och flytande honung är en klockren kombo!

Njut som kvällsmål eller enkel dessert.

Njut som kvällsmål eller enkel dessert.

Jag valde att testa vaniljsmaken. Yoghurten var härligt krämig och smaken rund och mild. Riktigt vacker att se på med sina svarta prickar från den malda vaniljstången. Tydlig och god vaniljsmak. Både jag och barnen älskade den! Fungerar lika bra som den är, med müsli och/eller frukt eller gör som jag och toppa med flytande honung och rostade valnötter och njut som enklare dessert eller kvällsmål. Så gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *