Allt-i-ett

Husmanskost till middag ikväll. Allt i en och samma form, praktiskt och bekvämt. Det blev en klassisk kålpudding. En del gillar att ha brunsås till sin kålpudding. Vi tycker att det räcker med lingonsylt och keso. Vill man kan man även koka några potatisar och ha till maten.

Jag älskar både kål och köttfärs och tycker kålpudding är toppen. Att det är nyttigt är bara en bonus! Mattias var nöjd, barnen var inte lika förtjusta men å andra sidan gillar de inte vitkål särskilt mycket.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *