Marabou Crisp!

Marabou Crisp!

Marabou Crisp!

Dags att njuta av en god chokladbit!

Dags att njuta av en god chokladbit!

Nu är det dags igen. Marabou kommer med en ny smak på sin chokladkaka. Nyheten går under namnet Marabou Crisp! (produktprov) Den innehåller frasiga rispuffar och mjuk toffee.

Härlig kombo av mjukt och krispigt!

Härlig kombo av mjukt och krispigt!

Precis som i tidigare nyheter är det populära stycksaker som kombineras ihop. I chokladkakan Marabou Crisp! har de kombinerat klassisk mjölkchoklad med den populära stycksaken ”Crisp!”.

Jag gillade kombinationen av krispigt och mjukt i en och samma tugga. Den smakade jättegott men stack inte ut som något extraordinärt. Ganska slätstruken. Barnen gjorde inte heller några saltomortaler av glädje. Min favorit är och förblir Marabou Mandel och Frukt. Den har funnits sedan jag var en liten plutt och står sig än idag.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Linda skriver:

    Det låter gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *