Njutning

Även om du just har startat ditt ”Nya liv” med hälsosam mat och träning måste det även finnas utrymme för njutning. Vi kan njuta på olika sätt, det behöver inte vara mat utan en sovmorgon, en spabehandling, en resa, en ny träningstopp eller vad som helst som just du njuter av. Men är man en gottegris som jag och njuter av allt gotter finns det självklart även plats för detta. Tänk vad tråkigt det skulle vara att aldrig mer få äta glass, godis, kakor, bullar… Ett tips är att gå efter 80/20 metoden, dvs äta nyttigt 80% av tiden och mer tillåtande 20% av tiden.

Choklad är jag mycket förtjust i! Jag älskar finchokladen som finns att köpa hos Beriksson. Beriksson erbjuder smakupplevelser från såväl klassiska som nyskapande produkter, allt av högsta kvalitet.

Lyxiga praliner på nyårsaftonNyårsafton bjöd jag på de krämiga franska chokladtryfflarna från Mathez. Till vickningen dukade jag fram chokladtryffel med champagne och jordgubb samt chokladtryffel med citronmaräng. Ojojoj, vad gott! Smakerna riktigt gifte sig i munnen. Just champagne och jordgubb passade lite extra bra eftersom det var nyårsafton och allt och vi var flera som hade bubbel i glasen också. De passar dock lika bra till en kopp kaffe/te. Lagom stora tryfflar som ger njutning på hög nivå! Dessa måste ni pröva!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Ellen Delin skriver:

    Åh, choklad är hur gott som helst alltså!

  2. Cissi skriver:

    Å vad det är gott med choklad. Saknar det verkligen nu när jag äter mjölkfritt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *