Succé

Succé!

Succé!

Den inlagda gurkan jag gjorde för ett par veckor sedan har nu stått till sig i kylen. Oj, vilken succé den gjorde. Till och med grönsaksvägraren Gustaf fick inte nog utan ville bara ha mer och mer.

Gott även till lax.

Gott även till lax.

Svårt att beskriva smaken. Den är lite lätt syrlig men god. Smakar fräscht helt enkelt! Gurkan har riktigt fint krisp och spänst. Passar nog allra bäst till en god saftig burgare, köttbullar eller på en leverpastejmacka men var lika gott till lax och cowboygryta. Halva burken är slut efter bara ett par dagar. Måste passa på att göra en omgång till medan Västeråsgurkan är i säsong!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *