Snabbvisit till Eldgarn

Snabbvisit till Eldgarn

Snabbvisit till Eldgarn

I lördags åkte vi ut med vår älskade båt igen. Vi höll oss i Mälaren, som vi nästan alltid gör när vi bara ska vara borta en natt eller två. Den här gången blev det en snabbvisit till Eldgarn. Lite snabbare tur än vi hade räknat med.

Skepp o hoj!

Skepp o hoj!

Älskar båtlivet!

Älskar båtlivet!

Vi har varit på Eldgarnsö förut, också då på klubbholme Norrsundet. Ett riktigt mysigt ställe med bryggor, grillplats, promenadstråk och dass.

Kör både klänning och shorts, haha!

Kör både klänning och shorts, haha!

Vädret var riktigt fint. Vi åt lunch, solade, badade, läste och tog det bara lugnt. Det blåste dock en hel del. Vindarna tilltog dessutom i styrka och båten låg inte optimalt med tanke på var blåsten kom från. Hon (båten alltså) ville hela tiden åka in i bryggan hur mycket vi än justerade ankare och linor. Efter middagen gav vi faktiskt upp och åkte hem till vår marina. Det kändes dumt att riskera förstöra båten i onödan.

Chill de luxe!

Chill de luxe!

Vi körde bryggsegling istället och sov på båten vid vår båtplats. Där låg hon skyddat och tryggt. Efter en god natts sömn följde frukost, fix på båten och lunch innan vi begav oss hem igen. Trots allt en mycket härlig och avkopplande båttur.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.