Marabou Japp Peanut Caramel

Marabou Japp Peanut Caramel

Marabou Japp Peanut Caramel

En nyhet med extra allt!

En nyhet med extra allt!

I februari kom Marabou med en ny smak på sin 200 grams chokladkaka, Marabou Co-co. Den var god men det finns godare smaker som tex Daim och Frukt- och mandel. Nu har de kommit med en chokladkaka med extra allt, BIG taste. Det är en extra stor chokladkaka fylld med krämig karamell och krispiga jordnötter och heter Marabou Japp Peanut Caramel.

Som en kombination av Japp och Snickers.

Som en kombination av Japp och Snickers.

Marabou Japp Peanut Caramel är en mjölkchoklad med jordnötter i karamell och en jordnötsfyllning med jordnötsbitar och riskrisp. Som en kombination av Japp och Snickers i klassisk mjölkchoklad. Marabou bjuder verkligen på en sötchock och många kanske kommer nöja sig med en eller ett par bitar. Själv hade jag svårt att sluta äta, hehe! Tyckte den var galet god! Älskar kombon mellan sött och salt, mjukt och krispigt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *