Nyheter från Pågen

Nyheter från Pågen

Nyheter från Pågen

Jag älskar att baka. Hade jag tid skulle jag baka allt mitt bröd själv. Har massor med fantastiska recept på bloggen. Ett bröd som har hängt med länge är mitt Hälsobröd. Vill man baka ett bröd utan mjöl och jäst skulle jag vilja rekommendera Siljes limpa. Men vem orkar baka allt sitt bröd själv? Inte jag. Så alla brödälskare se hit. Nu har jag testat tre goda nyheter från Pågen.

Bondlimpa, Hönö Juliakaka och Gifflar äpple med kanel.

Bondlimpa, Hönö Juliakaka och Gifflar äpple med kanel.

Nyheterna som precis lanserats är Bondlimpa, Hönö Juliakaka och Gifflar äpple med kanel.

Pågen Bondlimpa

Pågen Bondlimpa

Pågen Bondlimpa är ett klassiskt bondbröd bakat på rågsurdeg, rågmjöl och skållad råg. Ett mer rustikt alternativ till den klassiska limpan. Mycket saftigt med goda smaker.

Hönö Juliakaka

Hönö Juliakaka

Hönö Juliakaka gör comeback i sortimentet. Ett mjukt, saftig och fluffigt bröd. God, söt smak men inget tuggmotstånd och mättar inte särskilt bra. Men jag gillar brödet och tar det gärna till en kopp te när man vill lyxa till det.

Pågen Gifflar

Pågen Gifflar

Är de små får man äta fler!

Är de små får man äta fler!

Så till en av mina stora favoriter. Pågen Gifflar. Favoritsmak är Gifflar Kanel. Kan äta en hel påse själv utan problem. Gifflarna är perfekta på båten, på utflykten eller när helst man vill ha något sött och gott. Nu kommer en ny smak. Pågen Giffel äpple med kanel. En giffel med fyllning av solmogna röda äpplen med en touch av kanel. Lika saftig som övriga gifflar i sortimentet. En helt okej fyllning men kan inte konkurrera med favoritsmaken Kanel.

Har du smakat någon av de nya bröden? Vad tyckte du i så fall?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *