En omgång till
Det dröjde inte länge innan jag var tvungen att baka en omgång till av de glutenfria nyttiga fruktbröden jag bakade i helgen. De tog slut på nolltid. Jag och Mattias nästan slogs om de som var kvar, haha! För att behålla familjelyckan var det bara att ställa sig i köket, rulla upp armarna och sätta igång.
Bröden är verkligen försvinnande goda. Fluffiga, smakrika och nyttiga! Passar med de flesta pålägg. Jag glömde att toppa med pumpakärnor, men de blev bra ändå. Annars är det trevligt med det extra crunchet som toppingen ger. Ja, ja! Jag kommer väl få baka en till omgång inom kort och då ska kärnorna på.
Jag ska då också testa att inte använda mig av muffinsplåt utan klicka ut degen till frallor på vanlig plåt. Jag tycker bröden blev något för smala och något för höga. Jag vill hellre ha bredare bröd och något lägre. Kan dock hända att den glutenfria degen är för lös för det. Prövar man inte så vet man inte! Stay tuned alltså!
Men åh va gott, och SMART att baka dem i muffinsplåt !
Här måste jag ta tag i mig själv och servera familjen lite god, men näringsriktig mat efter en vecka i turkiet.
Det vi har ätit där har varit mer gott än nyttigt om man säger så…
Kram