En omgång till

Dags att baka en omgång till av de nyttiga glutenfria fruktbröden.

Dags att baka en omgång till av de nyttiga glutenfria fruktbröden.

Det dröjde inte länge innan jag var tvungen att baka en omgång till av de glutenfria nyttiga fruktbröden jag bakade i helgen. De tog slut på nolltid. Jag och Mattias nästan slogs om de som var kvar, haha! För att behålla familjelyckan var det bara att ställa sig i köket, rulla upp armarna och sätta igång.

Försvinnande goda bröd!

Försvinnande goda bröd!

Bröden är verkligen försvinnande goda. Fluffiga, smakrika och nyttiga! Passar med de flesta pålägg. Jag glömde att toppa med pumpakärnor, men de blev bra ändå. Annars är det trevligt med det extra crunchet som toppingen ger. Ja, ja! Jag kommer väl få baka en till omgång inom kort och då ska kärnorna på.

Bröden är en fröjd för både öga och gom!

Bröden är en fröjd för både öga och gom!

Jag ska då också testa att inte använda mig av muffinsplåt utan klicka ut degen till frallor på vanlig plåt. Jag tycker bröden blev något för smala och något för höga. Jag vill hellre ha bredare bröd och något lägre. Kan dock hända att den glutenfria degen är för lös för det. Prövar man inte så vet man inte! Stay tuned alltså!

Svårt att inte bli sugen på dessa godingar.

Svårt att inte bli sugen på dessa godingar.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Men åh va gott, och SMART att baka dem i muffinsplåt !
    Här måste jag ta tag i mig själv och servera familjen lite god, men näringsriktig mat efter en vecka i turkiet.
    Det vi har ätit där har varit mer gott än nyttigt om man säger så…
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *