Mätt och nöjd

Lunchen på söndagen blev som sig brukar rester från lördagen. Korv, kyckling, bakad sötpotatis, sallad, Baba Ganoush och sist men inte minst surdegsbröd med smör och ost. Mmmmmm!

Till barnen stekte jag pannkakor. Till detta fick de sylt och grädde. Jag kan tala om att de slukade maten och var mycket nöjda med sin lunch. Jag fick höra hur många gånger som helst hur gott det var och det värmer mitt mammahjärta!!! Filippa tycker för det mesta att maten jag lagar är god och säger det gärna, med Gustaf händer det mer sällan och därför blir man lite extra glad när man får så många trevliga kommentarer om hur gott det var. Kul!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *