Mellochips

Mellochips!

Mellochips!

Jag nämnde det i ett tidigare inlägg. Melodifestivalen = högsäsong för chipstillverkarna. OLW har till och med tagit fram två speciella mellochips. Det är två nya chipssmaker som är speciellt framtagna till Mello-säsongen. Både chipsens namn och dess omslag ska föra tankarna till mello.

Poppig paprika!

Poppig paprika!

Rockig Chili & ingefära

Rockig Chili & ingefära

De nya chipsen är en limited edition som kommer i smakerna Poppig Paprika som är finräfflade chips med smak av paprika, vitlök och färskost, samt Rockig Chili & Ingefära som är finräfflade chips med chili och ingefära. Jag lät en grupp bestående av 10 galna killar i 12-års åldern testa dessa nya chips. Jag dukade upp en stor buffé av olika chips och tilltugg, klippte ut namn/smak och la i respektive skål. Tyvärr gick ingen av dessa två mellochips hem hos testpatrullen. Det var två skålar som i princip stod orörda när festen var slut. Och det var dessa två sorter.

8 stora påsar chips och 5 påsar micropopcorn!

8 stora påsar chips och 5 påsar micropopcorn!

Jag smakade såklart själv också. Många hyllar chipsen med chili och ingefära men de föll mig inte i smaken. Ingefära på chips, nej tack. Paprikachipsen var inte heller något för mig. De hade inte den klassiska paprikasmaken jag normalt sett gillar/är van vid. Så den här gången, tummen ner. Men det finns så mycket annat gott att välja bland i det digra chipssortimentet.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *