Mer plock

Igår plockade jag både hallon och vinbär. Idag tog jag med mig Filippa till skogen för att plocka blåbär. Vi satte på oss heltäckande kläder och kompletterade med myggmedel på utsatta ställen samt en varsin stor hink. Här skulle det plockas.

Väl på plats i skogen fick vi nästan en chock. Det fanns i princip inga blåbär och de som fanns var relativt små och torra. Vi fick gå hit och dit för att kunna plocka några i alla fall. Vi gav ganska snabbt upp. Det har varit för varmt och inte regnat något alls där vi bor. Inget bra blåbärsår för oss alltså. Trist… Det enda positiva jag kan komma på är att det var för varmt för myggorna. Vi såg och hörde inte en enda vilket typ aldrig har inträffat förut.

Vi fick ihop en liten skål och den får vi se till att njuta extra mycket av!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *