Påfyllning av juice

För en månad sedan fick jag hem min egen Oji Drinks juicebar från Oji drinks. Då fick jag smakerna Blåbär & Äpple med extra antioxidanter och Banan & Mango med extra magnesium. Både jag och Mattias har tagit en flaska när vi har behövt piggas upp, behövt fylla på kroppen med nyttigheter eller helt enkelt bara varit sugna på något gott och nyttigt. Jag som går upp tidigt i ottan och äter frukost när jag kommer fram till jobbet brukar för det mesta ta en flaska innan jag åker iväg för att klara mig ett litet tag.

Visserligen har vi några flaskor kvar av båda sorterna men idag fick vi äntligen påfyllning av den fantastiska drycken. Den här gången med mina två absoluta favoriter, Ananas & Äpple med extra fiber samt Päron & Acerola med extra c-vitamin. Nu ska här njutas!

Som jag berättat förut har företaget Oji drinks ett tydligt och uttalat miljötänk. I mitt samarbete med Oji har jag börjat fokusera på hur jag och min lilla familj kan bidra till ett mer hållbart konsumtionssamhälle. Vi kan faktiskt alla dra vårt strå till stacken. Vi har bara en jord och den måste vi vara rädda om. Varför inte börja redan nu så här till jul?! Det finns mycket vi kan göra för att göra julen lite mer hållbar. Några förslag är att byta ut julskinkan mot ekologisk julskinka eller varför inte en vegetarisk julskinka (senapsgriljerad quornfilé eller tofu eller senapsgriljerad ugnsbakad rotselleri), gör eget hållbart julpyssel av vad du har hemma, pynta hemma med äpplen, granris och egenpysslade julkulor istället för köpepynt, skippa julklappar eller tillverka dina egna hållbara julklappar (tex godis, marmelad, sylt, kakor, hemmalagad trerättersmiddag, presentkort på utflykt) istället för att köpa klappar som många gånger bara blir liggande. Ja, det finns mycket vi kan göra och alla bäckar små som man säger.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Hej! tänkte bara tipsa om min julkallender som varje dag 1-24 dec fylls på med fina priser!

    I dagen lucka finns ett presentkort på 250 gtån skavileka.se at köpa lego för:)
    http://www.domkallarmighannes.com/2013/12/julkalender-lucka-18.html
    Om du inte gillar sådana här komentarer eller redan fått en likande så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra dag:) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *