Ugnsbakat är grejen

Det finns inte mycket som slår allt-i-ett-rätter! Mat som sköter sig själv på en plåt i ugnen medan du sysslar med annat som behövs göras eller som du hellre gör (kanske bloggar, facebookar, instagrammar etc). Sedan finns det inte heller mycket som slår ugnsbakad lax – gryyymt gott! Inte heller finns det mycket som slår ugnsbakade rotfrukter – mumsfillibabba! Summasummarum – inte mycket slår kvällens middag som alltså blev ugnsbakad lax (toppad hemmagjord pesto), ugnsbakade grönsaker (färskpotatis, morötter, palsternacka, rödbetor och rotselleri) samt en chilisås gjord på kvarg. Självklart grönsaker till det! Gött gött!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Vad gott det ser ut.

    Har en tävling i bloggen där du kan vinna en sångpåse. Avslutas 27/4. Delta gärna: http://lottizdays.blogg.se/2013/april/tavling-vinn-en-sangpase-fran-oskar-och-ellen-2.html

  2. Fröken M skriver:

    MUMS !! Gott och nyttigt 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *