Midsommarmeny 2009

Filippa fyller 5 år på midsommardagen. Vi har redan haft ett stort barnkalas och nu väntar vuxenkalas i dagarna två. Imorgon bjuder vi den närmaste släkten på midsommarmiddag på kvällen. Det vankas midsommarbuffé bestående av bland annat hembakat mjukt tunnbröd, hårt tunnbröd, hembakad baguette, hommus, marinerade bönor, sill med färskpotatis, gräslök (hemmaodlad) och gräddfil, hemgravad lax med hovmästarsås, västerbottenpaj, kycklingklubbor med potatissallad, korv och korvbröd, sallad, ost och smör och sist men inte minst en stor jordgubbstårta. Till dryck finns det nubbe, vitt och rött vin, öl, cider, cola och saft. Sen blir det även tilltugg och lite drinkar också.

På Filippas födelsedag, midsommardagen, kommer Mattias övriga släkt som bor här i Stockholm. Då vankas det hemgjord smörgåstårta och till efterrätt pinocchiotårta. Dryck samma som midsommarafton.

Välkomna till bords!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *