En rejäl försmak av sommaren!

En kylväska med spännande nyheter från AlproÄr det inte härligt så säg! Dagarna blir allt längre och ljusare och snabbt går det. Solen har visat sig en hel del också på sistone, fåglarna kvittrar och helt plötsligt känns livet lite lättare! Våren är inte långt borta och sommaren är här innan man hinner blinka. Kanske har du redan hunnit använda solglasögon för första gången i år?!

Med hjälp av Alpro förflyttar vi oss till en exotisk strandSom ett tecken på detta har Alpro  i dagarna lanserat två nyheter med en rejäl försmak av sommaren! Nyheterna får oss att drömma oss bort till en varm, exotisk, solig, vit sandstrand med vajande palmer. Vi säger hej till Alpro Kokosnöt-Mandeldryck och Alpro Kokosgrädde.

Coconut-AlmondAlpro Kokosnöt-Mandeldryck är faktiskt en kombination av mina två Alpro-favoriter, Kokosdrycken och Mandeldrycken. Den nya drycken är helt växtbaserad, fri från gluten och vete och berikad med kalcium och vitaminer. Att slå ihop Kokos- och Mandeldryck var verkligen ingen dålig idé. Den rostade smaken från mandeln kompletterar den söta, lite fruktiga kokossmaken och bidrar till en riktigt god helhet. Passar lika bra att dricka kall som den är, till gröt eller i en somrig smoothie.

KokosgräddeAlpro Kokosgrädde är ett växtbaserat alternativ till matlagningsgrädde med en lätt, mild smak av kokos. Den passar bra till det mesta, både i kalla och varma rätter. Använd den tex i en krämig asiatisk soppa eller till efterrätten eller kaffedrinken. Kokosgrädden är väldigt hälsosam med en fetthalt på 9% vilket är 30 procent mindre fett i jämförelse med liknande produkter på marknaden. Den har en praktisk skruvkorken vilket är perfekt för den som inte vill använda allt på en gång.

Alpro Kokosnöt-Mandeldryck tyckte jag alltså var en riktig höjdare och något jag kommer bli en storkonsument av! Kokosgrädden har jag ännu inte hunnit testa, men jag tänkte försöka mig på att skapa lite sommarkänsla mitt i februari genom att göra egen glass med Alpro Kokosgrädde. Har du några tips så tas de tacksamt emot!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *