Mineralsmink från Sheer Cover

Mineralsmink från Sheer Cover.

Mineralsmink från Sheer Cover.

Jag sminkar mig i princip varje dag. Ja, det kanske är ytligt men jag känner mig naken utan smink. Nu lägger jag verkligen inte på några lager med smink direkt. Min sminkning är väldigt diskret och tar sällan mer än 5-10 minuter att applicera. Den brukar som mest bestå av en lätt färgad foundation, puder, rouge, ögonskugga, eyeliner och mascara (färgad för ögonfransar och genomskinlig för ögonbrynen).

Två av mina favoritprodukter.

Två av mina favoritprodukter.

Sminket jag använder ska helst vara skonsamt mot huden och låta den andas. Jag satsar hellre på några få kvalitetsprodukter än massa skit. Ett av mina favoritmärken är mineralsmink från Sheer Cover. Ganska dyrt men jag tycker resultatet blir bra. Man ser inte översminkad ut med detta utan det blir en naturligare look. Sminket räcker också länge. Man behöver inte ta så mycket för att få ett bra resultat. Produkterna är skonsamma för huden. De är helt fria från olja, parfym, färgämnen, parabener och talk. Toppen!

Har du något smink du gillar extra mycket?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *