Cheese flips från Coop

Cheese flips från Coop
Cheese flips från Coop

(Produktprov, ej betalt samarbete) Vi lägger oerhört mycket pengar på mat i vår familj, Visserligen är vi två vuxna och två tonåringar, samtliga normal- till storätare men det spenderas mycket pengar i matbutiken. Matpriserna är höga men jag försöker handla smart. Bland annat att genom att köpa varor i säsong, storpack, varor på annons, varor med nedsatt pris pga utgångsdatum närmar sig samt handlar affärens eget varumärke i den mån det går. Jag blir därför glad när jag ser att mina älskade ostbågar nu finns att köpa med namnet Cheese flips från Coop.

Är flipsen en flipp eller flopp?
Är flipsen en flipp eller flopp?

Cheese flips från Coop är en del av Coops fortsatta satsning på egna varumärken och innovativa produkter. Det har också släppts en ekologisk kokosgrädde och andra nyheter som kommer inom kort är tex fruktdrycker och asiatiska matprodukter. Förra året kom riktigt goda soppor som är en succé här hemma!

Luktar gott och ser smaskigt ut!
Luktar gott och ser smaskigt ut!

Ostbågarna har i Coops egna smaktester gjort otroligt bra ifrån sig. De får godkänt även hemma hos mig. De är goda och krispiga men långt från ”originalet”. De är för stora för min smak och med storleken minskar det chewiga krispet. Smaken är inte den jag är van vid men godkänd. Ett fullgott substitut som jag kan välja för plånbokens skull, men inte smakens.

Betyg godkänt!
Betyg godkänt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *