Förbättra din prestation

Jag försöker få i mig så mycket som möjligt av kroppens behov av vitaminer, mineraler, antioxidanter etc genom den mat jag äter. Jag försöker äta allsidigt och ganska nyttigt med en hel del fisk, frukt och grönt.

Ju mer man stressar  i vardagen och ju intensivare man tränar kan behovet av vitaminer och mineraler öka och kosten kanske då inte täcker hela behovet. För att få en effektiv återhämtning kan extra tillskott behövas.

Friggs prestationNu lanserar Friggs kosttillskottet Prestation. Prestation är sockerfria brustabletter med smak av apelsin och med en kombination av vitaminer och mineraler avsedd för alla som lever ett aktivt liv. Med en brustablett Friggs Prestation tillgodoses den dagliga rekommenderade dosen av flera B-vitaminer, zink och C-vitamin samt tillskott av både kalcium och magnesium. Den passar lika bra att ta såväl före, under som efter träning. Testa att lösa upp brustabletten direkt i vattenflaskan när du tränar för att få en god dryck samtidigt som kroppen kan få mer energi.

Lättupplösliga brustabletterSjälv har jag för att vara på den säkra sidan kompletterat min kost med en daglig dos Omega-3, B12, järn och mellan oktober till maj även D-vitamin. Nu kan en del av dessa ersättas mot den nya brustabletten.

En fräsch apelsinsmak laddad med vitaminer och mineralerJag testade Friggs Prestation efter en förmiddag i pulkabacken med barnen. Ner med en brustablett i ett vattenglas. Tabletten löste snabbt upp sig och jag fick en fin gul dricka. Den hade en tydlig smak av apelsin och smakade helt okej. Jag kan inte säga att jag märkte någon större skillnad på kort sikt, men på lång sikt hoppas jag att kroppen fick i sig det den behövde för återhämtning och hälsa.

I Friggs serie vitaminbrus med funktioner erbjuds sedan tidigare även Friggs Energi, Immun samt Sockerbalans.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *