Mitt bästa mål

Min favoritmåltid är frukosten. Jag älskar att äta frukost. Gärna mycket och länge. Får man önska vill jag helst äta den i lugn och ro med en morgontidning och min man (eller någon annan trevlig vuxen) som sällskap – svårt när man har barn dock…

När vi var i New York ingick inte frukost på vårt hotell. Det fanns inte ens någon frukostrestaurang. Däremot kryllade det av mycket trevliga frukostställen ute på stan. Vi fastnade för ett par dit vi kom tillbaka flera gånger. Dessa var Pick A Bagel och The Food Emporium. De hade ett enormt utbud av bagels med olika fyllningar, havregrynsgröt, bacon, amerikanska pannkakor, yoghurtar med müsli, ägg, omeletter, croissanter, muffins, frukt, te och kaffe av olika de slag, juicer och ja, allt du kan tänka dig mellan himmel och jord!

Behöver jag säga att jag var i ”frukost-heaven”?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *