När saker inte går riktigt som man tänkt sig

Kvällens middag var tänkt att bli marinerad fläskfilé med kokt potatis och vinsås. Jag lagade till köttet redan innan semestern men eftersom vi inte hann äta upp den då stoppades den in i frysen.

Vilken besvikelse som infann sig vid provsmakningen. Vi gillade inte alls smaken köttet fått av marinaden. Det smakade surt av äppelcidervinägern och var inte alls gott. Raka vägen i papperskorgen… Så kan det bli när man testar nya recept. Man kan inte gilla allt!

Kvällens nödlösning blev därför tunnbrödrullar. Jag stekte upp några fina korvar med mycket smak och hög kötthalt och serverade detta med hembakat tunnbröd, mosad potatis, grönsaker, rostad lök, ketchup, senap och dressing. Det var faktiskt jättegott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *