Grön start på dagen

Det har ett tag varit en väldigt tydlig trend bland bloggare (framför allt bloggare inom tränings- och hälsokategorin) att börja morgonen med en grön shot/drink/smoothie av något slag, ofta fullproppad med nyttigheter. Själv vill jag ju inte vara sämre så i morse hoppade jag på det gröna tåget.

Innan frukost inledde jag morgonen med en grön shot bestående av en matsked Udo’s Choice Opti Green som jag rörde ihop med ett glas Ecos kokosnötsvatten. Smakade faktiskt gott och startade förhoppningsvis igång kroppen på ett effektivt och hälsosamt sätt!

Har du hakat på den gröna trenden?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *