Naturliga skönhets- och egenvårdsprodukter

I lördags sålde jag (eller försökte jag sälja i alla fall) barnens urvuxna kläder på loppisdelen av Familjens ekomarknad. På plats fanns också olika utställare, bland annat Burt’s Bees som producerar naturliga skönhets- och egenvårdsprodukter för hela kroppen. Burt’s Bees fokus ligger på ingredienser som härstammar från bin så som bivax och honung och innehåller rikligt med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Företaget har ett starkt miljö- och kretsloppstänk.

Jag fick hem några produkter från Burt’s Bees som jag nu har börjat använda. Till mig själv fick jag Mama Bee Nourishing Body Oil, Beeswax Lip Balm samt Lemon Butter Cuticle Cream och till barnen fick jag en förpackning Baby Bee Getting Started Kit som bland annat innehåller Nourishing Lotion, Shampoo & Wash och Nourishing Baby Oil.

Mama Bee Nourishing Body Oil är en olja som passar perfekt som fetare body lotion. Den har en fräsch citrusdoft, går snabbt in i huden och känns skön på kroppen. Beeswax Lip Balm är ett läppbalsam som får läpparna att kännas mjuka och sköna. Den har en doft och smak av pepparmint vilket känns fräscht och trevligt men är lite för stark och påtaglig för min smak. Lemon Butter Cuticle Cream är en nagelbandskräm som gör underverk för mina torra nagelband. Den har en svag lukt av citrus, diskret och bra. Barnens produkter har jag ännu inte testat.

Helt klart bra produkter och miljötänket hos företaget är ett stort plus i kanten!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.