Födelsedagsmiddag med Gato Negro och Spotify

Här hemma förbereds det för familjefest. Ikväll ska vi fira Mattias som fyller år på måndag. Det blir fin middag med förrätt, huvudrätt och efterrätt.

I samband med detta passar vi på att ha en hemmaspotting i samarbete med Spot and Tell. Hemmaspottingen är för vinet Gato Negro och därför blir det ett gott vin till maten. Trevlig musik via Spotify blir det också. Det har nämligen visat sig att smaken på Gato Negro förändras beroende på vilken musik som man lyssnar på. Mer om det kan du läsa här. Ska bli spännande att se om det stämmer även på oss. Vi har även skapat vår egen Gato Negro låt och till Mattias ära döpt den till Celebration.

Vad blir det då till middag ikväll? Jo, till förrätt blir en plocktallrik med fina ostar och plommonmarmelad samt en murkelpaté med cumberlandsås. Huvudrätt blir grillad Striploin utskuren biff av nöt, klyftpotatis och murkelsås. Allt till förrätt och huvudrätt är köpt och tillagat i delikatessdisken på vår favoritaffär. Till efterrätt blir det hemgjord chokladfondant serverad med vaniljglass. Gato Negro vinet vi har valt är Gato Negro Cabernet Sauvignon.

Vi ser alla fram emot en mycket trevlig och delikat kväll i bästa sällskap!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *