Önskemat

Vissa maträtter hemma är mer populära än andra hos barnen och även oss vuxna även om vi vuxna gillar det mesta som jag lagar. Gårdagens mat, Wallenbergare till oss vuxna och köttbullar till barnen serverat med mos och goda tillbehör, pannkakor eller våfflor med sylt och grädde, köttfärssås och spaghetti, pasta med pesto, tacos, hamburgare och bröd, korv i olika former och tillagningar och pizza är några av de rätter jag så här på rak arm kommer på är extra poppis!

Förra torsdagen åt vi Spaghetti Carbonara till middag. Gustaf åt inte hemma den kvällen, men Filippa sa så fort hon ätit upp sin mat att ”snälla mamma, kan vi inte äta den här maten imorgon igen?!?!?!”. Maten var ju galet god så självklart hörsammade jag hennes önskan även om hon fick vänta några dagar. Man måste hinna längta ordentligt! Men ikväll var det dags igen. Lika gott som förra gången!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *