Midsommarafton 2020

Midsommarafton 2020
Midsommarafton 2020

Av sociala media att döma verkar midsommarafton 2020 för de flesta ha varit magisk och helt fantastisk! Inte konstigt med tanke på det underbara vädret och hur mycket många av oss har saknat att umgås med vänner och familj så här i Corona-tider. Min egen midsommarafton var riktigt drömmig och perfekt, insta-moments hela dagen lång!

Traditionell midsommarlunch!
Traditionell midsommarlunch!
Vilken underbar dag!
Vilken underbar dag!
Så mysigt att få fira ihop precis som vanligt!
Så mysigt att få fira ihop precis som vanligt!

En favorit i repris från de senaste åren såklart. Samma kompisar, samma upplägg, samma-ish mat till både lunch och middag.

Skönt att svalka av sig i värmen!
Skönt att svalka av sig i värmen!
Skönt att bara hänga på bryggan också!
Skönt att bara hänga på bryggan också!

Eftersom lunchen alltid drar ut på tiden pga otroligt god mat och trevligt sällskap blir cykelfärden ner till kommunens traditionella midsommarfirande alltid sen för oss. Vi brukar komma precis när det uppstyrda firandet tar slut och alla är på väg därifrån. Men i år var det pga Corona inget uppstyrt, gemensamt firande och att vi kom ”sent” existerade inte! Istället blev det en skön tur där man fick röra på benen lite, svalka av sig i sjön och såklart mysa på en filt och äta efterrätt och dricka bubbel.

Bubbel och dessert!
Bubbel och dessert!

Som vanligt låter jag kameran vara framåt kvällskvisten. Koncentrerar mig till fullo på sällskap, dryck och mat. Så värt! Jag är oerhört tacksam för att vi alla var friska och fick till ett traditionellt, fantastiskt trevligt midsommarfirande även i år. Det gör oerhört mycket för välmåendet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *