Nu kommer det grillas så det står härliga till

Oj vilket väder vi har, soligt och underbart varmt. Synd att man måste sitta inne hela dagarna. Nu är jag dessutom på kurs i dagarna tre, vilket innebär att jag inte kan vara ute med barnen på eftermiddagarna som jag brukar…

Sådana här kvällar blir man verkligen sugen på att grilla. Det är dock lite meck att tända upp sin kolgrill. Därför grillar vi inte så ofta till vardags. Men nu är det slut med det. Igår inhandlade vi en rackarns stor gasolgrill så nu kommer vi grilla så det står härliga till! Imorgon kväll blir det premiärgrillning!

Hemma hos oss går det åt mycket bearnaisesås under grillsäsongen. Det passar perfekt till grillat. Ofta blir det Lohmanders eller Lallerstedts bearnaise som vi använder. Men idag landade en produktnyhet i min brevlåda. Det är Keldas nya bearnaisesås. Den har en fetthalt på bara 15% jämfört med många andra färdiga bearnaisesåser som ligger på ca 80%. Kelda bearnaise får sin smak från smör, vitvinsvinäger och dragon och passar enligt dom själva perfekt till grillat eller stekt kött och kan ätas varm eller kall. Imorgon blir det provsmak! Återkommer med recension!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. maj 20, 2010

    […] gurka och bönor. Till maten hade vi Lohmanders bearnaisesås och grillsås. Vi testade även Keldas bearnaisesås. Måste tyvärr säga att ingen av oss gillade såsen alls. Inte ens Gustaf som ofta kan sleva i […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *