Nummerlappen hämtad

Det gick relativt smidigt att ta sig ut till Lidingö och sportmässan för att hämta nummerlappen till Lidingö Tjejlopp. Tunnelbana till Ropsten och sen direktbuss ut till sportmässan där nummerlapparna delades ut. Ingen större kö att tala om när jag var där.

Själva mässan var inte mycket att hänga i julgranen. Intersport sålde lite kläder, Enervit kosttillskott, Runners World var där, diverse linimentförsäljare, massörer av olika slag, Klassikerkläder såldes, Lidingöloppet sålde också kläder, Axa sålde återhämtningsdrycker och hade provsmak på flingor (dock inte när jag var där – jag var där så tidigt så de flesta utställare hade inte kommit igång riktigt), Reztart hade en monter, Kexchoklad hade provsmak på sin nya smak kexchoklad med banan, Aftonbladet delade ut tidningar, etc.

Det man fick gratis hem var ett par smakprov på Reztart bars, en Blossom Magazine, ett skavssårsplåster och smakprov på frukostflingor. Jag fick förutom detta en löpartröja från Axa eftersom jag är med i Axa Sportsclub. Sen fick jag en hel kasse med bars (Apple Pie, Banana Choc och Lemonilla) och dryck (Mango Magic) från Reztart. Jag har haft lite mailkontakt med dom och blev lovad några extra smakprov! Tack och bock! I övrigt köpte jag ett linne från Intersport och två återhämtningsdrycker från Axa.

Rätt bra utdelning alltså!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *