Inspirerande pressdag hos Mandel

Inspirerande pressdag hos Mandel

Inspirerande pressdag hos Mandel

Igår Spalt PR, idag inspirerande pressdag hos Mandel Consulting. En av mina favoritbyråer med massor av spännande märken inom outdoor, lifestyle och sport.

Ryggsäckar från Jack Wolfskin

Ryggsäckar från Jack Wolfskin

Recco-systemet finns från våren 2020 även i utvalda ryggsäckar från Jack Wolfskin

Recco-systemet finns från våren 2020 även i utvalda ryggsäckar från Jack Wolfskin

Här sitter sensorn!

Här sitter sensorn!

Jacka av återvunnet material - ja tack!

Jacka av återvunnet material – ja tack!

Idag fastnade jag länge hos representanten från Jack Wolfskin. Lika mycket som jag gillar hörlurar gillar jag ryggsäckar. Har helt ärligt fler ryggsäckar än handväskor, hahaha! Och kappor vad är det, går nästan alltid klädd i en sportjacka av något slag. Det är inte så mycket klass över mig kan man säga. I vilket fall, Jack Wolfskin satsar mycket på att tillverka kläder och utrustning i återvunnet material. Så bra! Ytterligare en bra detalj är att Jack Wolfskin från sommaren 2020 integrerar Recco-reflektorer i utvalda vandringsryggsäckar. Recco-systemet finns vanligen inbyggt i de flesta skidjackor men nu kan även försvunna personer hittas under vår, sommar och höst om man bär någon av dessa ryggsäckar.

Goal Zero, perfekt för strömförsörjning, tex till havs.

Goal Zero, perfekt för strömförsörjning, tex till havs.

I somras när vi var ute med båten tre veckor i sträck blev det uppenbart att vi skulle behöva en mer kraftfull elförsörjning. Idag har vi två solpaneler som genererar el. Uppenbarligen inte tillräckligt. Det var ständigt tjafs om att man inte fick ladda sina elektroniska enheter i den grad man skulle behövt. Vi har ett gäng powerbanks som backup men även de förbrukades snabbt. Produkter från Goal Zero skulle verkligen vara en bra investering för oss. Goal Zero har ett brett utbud av produkter för strömförsörjning,  såsom solcellsladdare, solpaneler, batteripack och belysningsprodukter. Säger bara, ja tack!!!

Tiger balsam, perfekt för lindring av tex nack-, axel- och ryggvärk.

Tiger balsam, perfekt för lindring av tex nack-, axel- och ryggvärk.

Representant från Tiger Balsam fanns också på plats. Mitt Tiger Balsam Neck & shoulders jag fick på ett event för två år sedan har precis tagit slut. En kräm jag fullkomligt älskar! Det är en kräm för områden kring nacke och skuldror som ger snabb lindring av nack- och axelvärk. Jag passade på att bunkra upp med ett gäng nya tuber och fick dessutom med mig hem Tiger Balsam plåster, det senaste tillskottet i Tiger Balsam-familjen. Produkten används främst på stora muskelgrupper såsom rygg, nacke, lår och vader.

Mums!

Mums!

Urgott fika också, man tackar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *